Un pumn de seminte si 100 de vodca

Azi s-a dat startul in campania electorala 2008 ! Cu mare pompa PSD a ales sa intineze Piata Uniri pentru a-si lansa candidatii. Multi gura-casca, ca si mine de altfel s-au aflat prin zona. Dar si oameni care si-au facut o meserie din turismul electoral. Vazuti mai en-detaile chiar te apuca mila de ei : oameni in toata firea si cu parul alb, copii atat de tineri incat nici par la p… nu cred ca au. Poate nici drept de vot nu au si nici nu stiau ce se petrece exact pe-acolo ! Dar erau mandri ca purtau drapelele partidului drag si iubit! Majoritatea adusi din afara Iasului : Pascani (unde venerabilul domn Ratoi nu si-a mai gasit loc) si alte comune. Multa, multa taranime! Majoritatea n-are totusi timp de prostii, au treaba la camp. Ici si colo, amestecati prin multime, niste neni cu cravate rosii la gat precum curcanii…pe post de supervisori, probabil! Din cate stiu, populatia Iasului numara aproape 50% din populatia judetului. Nu prea erau ieseni. Din fericire !!

Alte poze si personaje pitoresti puteti vedea AICI

M-a frapat ceva : eram prin apropierea difuzoarelor si aud acolo strigate: „PSD, PSD” , „Nichita-Nichita„, ma rog si alti dinozauri. Ma uit in jur: stupoare! lumea radea si nu striga nimeni : „parca e pe vreme lui Ceausescu, cand se puneau benzi inregistrate cu strigaturi” – exclama un nene cu tenisi, dar cu stegulet rosu purtat cu mandrie la basca si cu o punga de seminte in mana !!
La dotari materiale au fost ok! dar le-a lipsit ceva : stilul si eleganta. De unde?
In rest marlania – si cine a fost pe-acolo poate sa confirme – a fost la ea acasa in vestita noastra Piata Unirii ! Dintr-o data m-a cuprins o mare scarba fata de toti si am parasit repede locul….nu de alta dar am fitilul cam scurt !

http://www.youtube.com/get_player
P.S. Scuze pentru calitatea filmuletului, dar e facut ad-hoc cu un telefon mobil.
Disclaimer: Inutil sa mai amintesc ca parcarea Independentei a fost iar inchisa cu ocazia sosirii turistilor !!

Reclame
Categorii: Fără categorie | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Vreo impresie/completare?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.