Mergem, da?

RIUF22 martie, Iasi, Hotel Unirea. Pana aici s-a retinut, da? Ce se intampla acolo? Se intampla ca peste de 30 de universitati din 15 tari vin sa va prezinte programele lor si sa va invite sa studiati in strainatate. Romanian International University Fair, mai pe scurt RIUF, vine in Iasi pentru a 10-a oara intr-o editie aniversara!

Probabil va intrebati : ce-ar mai fi de invatat nou la universitatile din strainatate? Dar as pune altfel problema? Credeti ca facultatea si eventual masterul pe care deja l-ati facut v-a invatat tot ce trebuie sa stiti despre meseria pe care v-ati ales-o? Eu va asigur ca nu. Asa ca incepeti sa impachetati, sa va faceti bagajele, sa va beti o ultima bere cu prietenii si un ultim dezmat in clubul X si gata: Plecam ! Dincolo de noutatile profesionale veti avea ocazia de a interactiona cu oameni din toata lumea, sa participati la un „Global Village”, un multi-twinning in adevaratul sens!

Alungati temerile de genul: „n-am fost stralucit, ci mai degraba modest la capitolul rezultate” sau „frumos, dar de unde bani sa merg sa studiez in strainatate” . Ei bine, se va gasi o solutie pentru fiecare din aceste intrebari! Inainte de toate trebuie sa mergeti sa vedeti despre ce vorba, care e oferta, care credeti ca se pliaza cel mai bine pe profilul vostru.

Imi pare rau ca nu mai sunt nici student si nici macar la prima tinerete. Altfel as fi facut tot ce ar fi omeneste posibil sa merg sa studiez (si) in alta parte. Iar apoi sa vin acasa si sa-i conving si pe colegii mei mearga, iar cunostintele acumulate sa le impartasim si sa le punem in practica aici, la noi, pentru ca e nevoie sa crestem si sa schimbam lucrurile in bine asa cum le vedem acolo.

Dar tot voi ajunge…macar din curiozitate…

Categorii: Eveniment in Iasi | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Vreo impresie/completare?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.