Blog Olympics – la a III-a editie

Sambata, 7 iulie 2012, a avut loc a treia editie a evenimentului Blog Olympics, organizat de InOras.ro in parteneriat cu Palas Mall si Toyota. Olimpiada bloggerilor a inceput la ora 10:00 si s-a desfasurat in ansamblul multifunctional Palas.

Cinci echipe formate din cate sase membri, bloggeri si cititori ai acestora, au participat la competitie, care s-a dorit a fi una sportiva imbinata cu probe de perspicacitate. Concurentii au avut de trecut prin noua probe pe sistemul Treasure Hunt, unde castigatorii iau totul. Echipele au fost urmatoarele: AZARES, formata din Bohan Alexandra – capitan, Butnaru Gabriela, Anda Elena, Holban Roxana, Mihail Sebastian si Pavel Emilian Stan; PLATINUM, formata din Talmaciu Dan – capitan, Carmen Raluca Ciocan, Cătălina Halunga, Vali Ciacâru, Pascal Răzvan si Sabina Bolboceanu; RACHETA, formata din Voiculescu Sorin – capitan, Voiculescu Robert, Amariei Ionuţ, Codruţa Frunză, Cosmin Frunză si Lupu Răzvan; CIUPA CAPRA formata din Arcană Petru – capitan, Vornicu Alexandru, Gîndiceanu Oana, Apostoaie George, Ivan Cristian si Mihaela Andrei; POWER PUFF BLOGGERS formata din Răzvan Gîrmacea – capitan, Alex Puică, Dragoş Bârgăoanu, Iulia Grăjdeanu, Daniel Damian si Florin Sburlea.

In deschiderea evenimentului, domnul Iulian Zonenstain, Director General Sante Food ne-a povestit despre rolul alimentatiei sanatoase si despre importanta si efectele acesteia in activitatile de zi cu zi.

Parcurgerea celor noua probe a simbolizat pentru fiecare participant afirmarea spiritului de echipa, ingeniozitatea, fotogenia, perspicacitatea, inventivitatea, caracterul de lider, conditia fizica. La Palas ne-am testat aparatele foto, am mers pe bicicleta, pe skateboard cu tavi de pahare pline cu apa in mana, am sutat la poarta de fotbal, am aruncat la cosul de baschet, am gustat si ghicit sosuri care merg cu aripi picante, am jucat bowling, biliard, am fugit si am explorat parcarea subterana.

Premierea a incheiat prima parte a evenimentului Blog Olympics 3. Echipa castigatoare a fost CIUPA CAPRA, celelalte echipe ocupand, fiecare, locul II. 

A doua parte a evenimentului a inceput la ora 18:30, cand ne-am adunat cu totii la complexul de agrement „Colt de Rai”, Popricani. Acolo echipa castigatoare a primit trofeul invingatorilor, flacara blogolimpica, faurita de gravez.ro. Atmosfera a fost intretinuta cu bunatati si limonada de la Sante Food, pufuleti Yammi, placinte cu nuca si fursecuri de la Placintaria Cristian, sucuri si apa de la Auchan si surpriza serii: o Toyota RAV 4 care ne astepta sa o testam pe dealurile din imprejurimi. Iulian Zonenstain, Mircea Birleanu si Andreea Hrapciuc au reprezentat Sante Food, Toyota Iasi si Auchan si au fost alaturi de noi pana la ora 21:30, cand s-a incheiat Blog Olympics 3.

Sursa Foto: InOras.ro

Categorii: Eveniment in Iasi | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Vreo impresie/completare?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.