Bloggerilor le sta bine (si) cu drumul

Nici nu s-au stins bine ecourile Cupei Bloggerilor la Pescuit de saptamana trecuta si bloggerii ieseni  iar o pornesc la drum considerand ca e prea putin ce s-a intamplat sambata si ca „mai vor”. Capul rautilor: aceeasi eterna si fascinanta Andreea Marc care, sincer, nu inteleg de unde atatea resurse fizice pentru a-i strange impreuna pe ceilalti si a-i face sa se simta bine impreuna, sa socializeze si sa „share experience” (sorry, mi-a sunat mai bine asa 😀 ) .

Impreuna, Icar Tours (multumiri domnului Florin Barhalescu), Gramma Wines si Mosia Cai de Vis (Comuna Varfu Campului, Jud Botosani, 20 km de la Suceava – chiar asa, mosie? ) au decis ca pot oferi o zi frumoasa celor care au grija sa nu scape nimic cititorilor din ce se intampla pe plaiurile iesene, fie ele barfe mondene sau evenimente politice.

Cheese & Wine Blogging Trip, se va derula pe parcursul zilei de sambata, 14 iulie 2012 si va avea in program vizite la Muzeul Viei si Vinurilor din Harlau si Mosia Cai de Vis cu inceperea degustarilor de branzeturi si vinuri alese. Apoi pentru cei curajosi sau amatori de adrenalina si noi experiente vor urma exercitii de echitatie.

Personal regret enorm ca nu pot merge cu ei, pregatirile pentru plecarea in concediu fiind prioritare. Dar astept neaparat poze si impresii de la cei care vor fi acolo…

Categorii: Eveniment in Iasi | 1 comentariu

Navigare în articol

Un gând despre „Bloggerilor le sta bine (si) cu drumul

  1. Pingback: Cheese & Wine Blogging Trip – o zi cu de toate! | Icar Tours. Din pasiune pentru turism

Vreo impresie/completare?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.