Gata! Nu-ma-mai-duc!

cfIeri am facut niste cumparaturi la Carrefour cu ocazia zilei….cu o ocazie! Ora, cam 9.30 dimineata. Lumea incepuse sa se trezeasca si patrula printre rafturi, dupa necesitati. Incepuse se sa aglomereze incet-incet. Booon!

Ei bine, cei care nu se trezisera inca erau angajatii Carrefour care la o ora total nepotrivita au ales sa faca aprovizionarea rafturilor semi-goale! LA 9.30 ???  Cred ca peste 20 de carucioare cu marfa sau fara se plimbau printre rafturi si se intersectau deseori cu mine si ceilalti clienti. Si o faceau cu atata indolenta de parca noi, cumparatorii eram vinovati ca incurcam circulatia prin magazin. Consider ca aprovizionarea rafturilor nu se face in timpul programului cu clientii, decat in cazuri de urgenta si cu produse existente in stoc si epuizate la raft! Ori nu era cazul la acea ora!

Ei bine, m-am decis ca pe o perioada nederminata sa evit sa mai calc prin acest supermarket. Cel putin ca sa nu-i mai incurc la asezarea marfii in rafturi. Le doresc „aranjare placuta” si sa se bucure apoi de priveliste !!
Azi a fost Carrefour in culpa, dar in majoritatea supermarketurilor se intampla acelasi lucru.

E o atitudine de superioritate agresivă şi nu de asertivitate  a multor prestatori de servicii. De cate ori nu ati fost tratati de banci ca si cum v-ar face un maaaaare serviciu, imprumutandu-va bani, cand de fapt supravietuirea lor e datorata dobanzilor si comisioanelor percepute? De cate ori in service-urile auto nu ati fost tratati, de asemeni, cu mare superioritate, desi platiti contravaloarea serviciilor? Sa mai vorbesc de Finantele Publice, CAS, CASS unde stati la cozi uriase ca sa DATI BANI ???? La naiba, in ce tara traim ??

Anunțuri
Categorii: Enervante, Iasi, RO | 4 comentarii

Navigare în articol

4 gânduri despre „Gata! Nu-ma-mai-duc!

  1. Mdaa…cred caesti prea aspru in judecata. Poate angajatii nu au nici o vina. Daca supermarketul nu ii vor plati sa vina cu 1-2 ore inainte de deschidere pentru a aranaja marfa, angajatii nu au nici o vina. Ei trebuie sa isi faca treaba, nu?

    • Mda, ai o jumatate de dreptate. Sa presupunem o companie mare..de cablu, de ex. Si vine unu’ nemultumit de un serviciu. Pe cine crezi ca o sa acuze? Pe X ca nu si-a intretinut sectorul, pe Y ca nu aloca buget si personal suficient? Nu, Pe firma de cablu in cauza! Asa si eu acuz institutia, o practica nu tocmai dreapta pentru angajati, recunosc. Angajatii? asta e! Pierderi colaterale! 😀

  2. Asta sa o crezii tu. Cand o zice Lili ca are nevoie ne ceva carne, covrigi, o aluna acolo sa vezi cum te urci in masina, bagi a patra si nu mai comentezi nimic

Vreo impresie/completare?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.