Speed Dating

2. Afis A2 - Speed Dating - DMi-am adus aminte de anunturile dintr-un cunoscut cotidian iesean (dar nu numai, pentru ca se practica la nivel national). Anunturi…matrimoniale. Cateva caracteristici de ordin fizic, eventual presarate cu picanterii, dar mai ales exagerari, un loc de intalnire, iar ca semn de recunoastere: „voi avea ziarul X in mana„. Nu exista Facebook, internet, telefoane mobile, ba chiar si telefoanele fixe erau o raritate. Ceva mai tarziu au aparut si agentiile matrimoniale gasind ca era o paine buna de mancat pe aceasta zona de business. Si tind sa cred ca mai este…

De-a lungul vremii am participat la organizarea diverselor evenimente de intalniri „face to face” sau „1 la 1” (unu la unu, nu la una! 🙂 ), dar de alta natura, de tip business networking, intalniri care aveau menirea de a lega noi contacte de afaceri.

Cativa tineri din Iasi s-au gandit un nou model de networking de tip „Speed Dating Studentesc”. Conceptul nu e nou, inspirat probabil din genul de intalniri de tip business, doar ca scopul este de a incerca sa-ti gasesti…jumatatea! 10 tineri vor intalni 10 domnite si pe baza compatibilitatii lor vor incerca sa devina un cuplu sau macar prieteni. Astfel incat flirturile din online vor fi live! E pentru cei curajosi/curajoase, pentru ca, nu-i asa? de cele mai multe ori una sau cealalta dintre parti braveaza in fel si chip din spatele calculatorului, deseori cu identitati false.  Evenimentul va avea loc pe 17 mai a.c. la Ceainaria CTS Corner din Palas Mall incepand cu ora 18.30. Organizatorii promit surprize.

La urma-urmei, de ce nu si astfel de evenimente? Cum nu mai am tocmai varsta potrivita si am pretentia ca sunt om serios cu sotie si copkil acasa, iar studentia mi-am terminat-o acum 1000 si ceva de ani, evident ca nu pot sa particip. L-as fi trimis pe Jr, dar el e prea tanar! Numai ca dracii astia de copkii sunt inaintea vremurilor si nu mai accepta ca altcineva sa le aranjeze intalnirile, parand destul de dezinvolti si maturi pentru varsta lor. Dar nu toti sunt asa, iar dincolo de fereastrele spre lume existente (si ma refer  la retelele sociale pe care le stiti cu totii), iata, exista si posibilitatea de va cunoaste fata in fata!

Ei? Curajosi? Sunt?

Persoana de contact: Laura Baban

Tel: 0746 140 040

E-mail: laura.baban@ctscorner.ro

Categorii: Diverse, Eveniment in Iasi, Iasi | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Vreo impresie/completare?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.