Oameni pentru oameni

balul de la castelCa exista oameni defavorizati de soarta, stim cu totii. Uneori ii ignoram sau cel mult ii compatimim cu un sec: „fiecare cu soarta lui, cum l-a lasat Dumnezeu„. Alteori alegem sa-i ajutam intr-un fel sau altul. Dar sensibilitatea noastra la astfel de cazuri atinge cote maxime atunci cand e vorba de copii. Ei nu au nicio vina, inca nu au inceput sa-si traiasca viata, nu sunt responsabili de situatia in care se afla, nu se pot ajuta singuri. Iar indiferenta multora dintre noi se strecoara deseori printre ei, fara sa se opreasca sa le ofere un zambet sau sa le stearga o lacrima nevinovata.

Nu asteptam sprijin de la institutii abilitate pentru ca o vor face intr-o foarte mica masura. Se invoca mereu diverse motive: fie lipsa fondurilor, fie alta ordine de prioritati, fie neputinta, sau multa nepasare.

Ramane sa ne ajutam noi intre noi. Oameni pentru oameni. Fundatii, organizatii non-guvernamentale, programe de responsabilitate sociala implementate in cadrul marilor sau mai micilor companii, antreprenori sau oameni simpli.

Una dintre acestea, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany are o astfel de initiativa, de organizare a unei actiuni cu scop caritabil. Balul de La Castel! Un eveniment care isi propune sa stranga fonduri pentru ajutarea a 30 de copii cu dizabilitati asistati de Fundatia Bethany. Gazdele acestui eveniment vor fi doi ieseni de exceptie si i-am numit pe Irina Pacurariu si Adrian Paduraru. Seara va fi presarata cu momente artistice de exceptie demne de un bal in adevaratul sens al cuvantului. Baletul si muzica clasica de calitate se vor impleti cu preparate culinare rafinate pregatite de cei mai talentati bucatari.

„Balul de la Castel este evenimentul a cărui unicitate poate fi trăită în seara de 30 mai printr-o îmbinare perfectă a filantropiei cu frumuseţea vremurilor de altădată. Este un exerciţiu de generozitate pe care îl propunem tuturor celor care înţeleg că dincolo de grijile cotidianului sunt oamenii care vor şi pot să schimbe destine. Ieşenii sunt printre acei oameni, ne-au demonstrat-o în nenumărate rânduri. Pe 30 mai, schimbăm destine împreună cu cei care aleg să ne fie alături în misiunea noastră de a oferi copiilor cu dizabilităţi terapia de care au atât de multă nevoie. Şi nu în ultimul rând, pe 30 mai, ne amintim că stă în puterea noastră să facem bine. „, a declarat doamna Diana Păiuş, manager zonal al Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany.

Personal am fost placut suprins sa constat ca multe institutii, firme si parteneri media au sarit in sprijnul acestui eveniment, de aceea cred ca se  anunta o seara ce nu poate fi uitata usor.

Mai multe detalii privind participarea la acest eveniment se pot obtine de la:

Telefon/ fax: 0232-278535 (Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany)

Persoana de contact: Georgiana Vieru

Email: georgiana.vieru@bethany.ro

Telefon: 0766-680246

Locatie: Hotel Restaurant La Castel, Sala Turnurilor, 30 mai 2013.

Pagina oficiala a evenimentului: www.baluldelacastel.bethany.ro

Facebook page: https://www.facebook.com/BaluldelaCastel?fref=ts

Cineva, nu mai stiu cine , avea o vorba, care mi-a ramas intiparita in minte: „Exista ceva mai rau decat oamenii rai: indiferenta oamenilor buni !

Categorii: Eveniment in Iasi, Iasi, RO | Etichete: , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Vreo impresie/completare?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.