Ideile uitate in sertarul prafuit pot prinde viata

SW_Twitter2

Nu-i asa ca de multe ori v-a trecut o idee de business prin minte si pur si simplu n-ati avut cu cine s-o impartasiti? Iar daca nu e notata, transformata intr-un mini-plan de afacere, dar mai ales mentorata de cineva mai cu experienta in domeniu, aceasta firimitura de idee se risipeste fara mai putea fi concretizata niciodata in ceva profitabil. Ideea se duce si nu se mai intoarce niciodata, in cel mai fericit caz, va zacea intr-un raft sau agenda prafuita in cine stie ce colt de camara.
Recent am auzit de un concept interesant, nu neaparat nou, dar care abia acum ajunge si la Iasi: Startup Weekend. Un fel de atelier, laborator in care ideile de acasa pot fi simulate, indrumate si perfectionate pentru a aduce un maximum de profit. Nu e deloc usor sa participi la un asemenea eveniment. Se deruleaza pe parcursul a trei zile si asa cum spune si denumirea evenimentului cere sacrificarea unui week-end. Se vor forma echipe, vor avea un proiect, o tema propusa si agreata de toti membrii, iar apoi trebuie sa devina profitabila. Un grup de specialisti si antreprenori cu experienta vor fi mentori pe parcursul derularii activitatilor si tot acestia vor juriza fiecare proiect.

Printre mentori se vor numara Bogdan Iordache, Iwein Fuld din Olanda, Ilie Ghiciuc, antreprenor IT din Iasi – va asigur ca va fi o incantare sa-l cunoasteti si sa interactionati cu el, Marius Alexa, de asemeni un foarte cunoscut om de business din Iasi. Si vor mai fi si altii. Pentru ca sunt invitati si mentori straini multe dintre activitati se vor desfasura in limba engleza. Dar asta nu mai reprezinta de mult o problema pentru multi dintre noi, nu?

Evenimentul va avea loc in perioada 01-03 noiembrie si puteti obtine mai multe informatii despre program, formatul evenimentului, taxe de participare de pe site-ul oficial: Startup Weekend Iasi.

Categorii: Eveniment in Iasi, Iasi, RO | Etichete: , , , , , | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Vreo impresie/completare?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.